search
Druk weekje! Deze series kan je komende week nieuw op Netflix kijken
Series / Streaming-diensten

Druk weekje! Deze series kan je komende week nieuw op Netflix kijken

Het wordt een behoorlijk drukke week op Netflix met heel wat nieuwe toevoegingen.

Het wordt een behoorlijk drukke week voor Netflix-abonnees, met een aantal topseries waar we al een tijdje naar uitkijken. We duiken er meteen in!

Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.

Sterrenstraal seizoen 4, vanaf 29 juni: Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 30 juni: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Generation 56K (1 juli): Nadat ze een band opgebouwd hebben tijdens het modem-era waarin je maximaal 56K kon behalen, ontmoeten Matilda en Daniel elkaar bij toeval weer. Kan hun vriendschap tot meer verworden?

Young Royals (1 juli): Prince Wilhelm past zich aan een nieuw leven aan een prestigieuze kostschool aan. Het blijkt moeilijker dan gedacht.

Vikings seizoen 6 (1 juli): Het laatste seizoen van Vikings, kijkt naar de wijze waarop het de zoons van Ragnar vergaat.

Mortel seizoen 2 (2 juli): Als Obé terugkeert, begint hij een leger aan volgelingen te verzamelen op school en is het aan Sofiane, Victor en Luisa om een ramp af te wenden.

Big Timber (2 juli): Een no-nonsense houthakker en zijn loyale crew vechten tegen de elementen en machines om waardevol hout weg te halen van Vancouver Island.

Mine (4 juli): Twee vrouwen in een rijke familie en een leven vol leugens en geheimen, besluiten daarmee af te rekenen.

Aanbevolen artikelen