Deze 3 series is Nederland momenteel keihard aan het bingen op Netflix

Ook vandaag zetten we weer voor je op een rij welke series het bijzonder goed deden op Netflix.

Jim Pedd, 28-06-2021 17:44

Elke zondag kijken we naar de series die Nederland massaal aan het bingen is. Ook deze week weer hebben we een opmerkelijke top drie.
De eerste serie op de lijst is voor de derde keer op rij de Franse Original Lupin, die duidelijk uiterst populair blijft. Verder zijn er twee nieuwe series doorgedrongen tot de top drie.

1. Lupin (deel 2): Voor de derde week op rij is Lupin oppermachtig op Netflix. Een bijzondere prestatie, want sinds we deze weekoverzichten maken, is dat nog niet gebeurd. De serie krijgt ook een derde seizoen van Netflix en laat zien hoe Assane Diop probeert wraak te nemen op de rijke Fransman die ervoor zorgde dat zijn vader onterecht in de gevangenis belandde.

2. Sex/Life (1 seizoen): In deze nieuwe Netflix Original volgen we een vrouw die een behoorlijk wild seksleven had. Dat botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, en vooral als de bad boy-ex waar ze nog altijd over fantaseert, zich weer voordoet in haar leven.

3. Too Hot To Handle (nieuwe aflevering): In deze realityserie ontmoeten knappe vrijgezellen elkaar aan de oevers van het paradijs. Ze moeten strijden om een hoofdprijs van 100.000 dollar en als ze geen seks weten te hebben, dan kunnen ze de prijs winnen.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Lupin, Sex Life, Too Hot To Handle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader