'Game of Thrones'-achtige 'Succession' komt snel tot een einde

De serie Succession van HBO heeft helaas nog maar een beperkt aantal seizoenen te gaan.

Jim Pedd, 29 juni 2021 10:01

Het einde komt eraan voor Succession. Hoewel nog niet helemaal zeker is hoe lang de serie door blijft gaan, weten we nu al dat de show maximaal vijf seizoenen krijgt.
De satirische dramaserie van HBO werd bedacht door Jesse Armstrong en volgt de leden van de disfunctionele, immorele Roy-familie. Die strijden continu met elkaar in een giftig verband en vechten om de macht over het familiebedrijf, een groot mediaconglomeraat genaamd Waystar RoyCo.

Richting het einde
Georgia Pritchett, een uitvoerend producent van Succession, vertelde in een interview met The Times dat ze niet zeker is wanneer de serie stopt. Maar dat ze weet dat deze hooguit vijf seizoenen krijgt.

Pritchett: "Ik denk dat het maximum op vijf seizoenen ligt, maar mogelijk op vier. We zijn nu bijna klaar met de opnames van seizoen drie, en op dit punt zegt [Armstrong] dat er nog maar een seizoen komt."

Ondanks het plan, is er nog geen definitieve conclusie getrokken over het aantal seizoenen van Succession. Het hangt er vooral van af waar het heen gaat met het derde seizoen en aan de hand daarvan kan men beslissen hoeveel afleveringen er nog nodig zijn om het verhaal te vertellen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Succession, HBO, Nicholas Braun, Jesse Armstrong

Populair nieuws