'Game of Thrones'-achtige 'Succession' boekt serieuze vooruitgang

Succession boekt serieuze vooruitgang

Alexander Skarsgård is gecast in het derde seizoen van de serie Succession van HBO.

Jim Pedd, 5 mei 2021 om 11:41

Succession van HBO wordt vaak omschreven als een soort Game of Thrones, maar dan rond een familie met een groots mediaconglomeraat. Vandaag horen we via Deadline dat er een nieuw castlid gevonden is.
Acteur Alexander Skarsgård is gecast in het nieuwe seizoen van de serie. De satirische dramaserie van HBO, die bedacht is door Jesse Armstrong, volgt de leden van de amorele Roy-familie die onderling vecht om controle over het mediaconglomeraat. Dat is Waystar RoyCo, geleid door oprichter en patriarch Logan Roy.

Lukas Matsson
Alexander Skarsgård zal straks te zien zijn als Lukas Matsson, een succesvol CEO en oprichter van een techbedrijf. De acteur staat bekend om een hele rits grote rollen, waaronder recent nog in de film Godzilla vs. Kong.

In de televisieserie worstelt de familie Roy constant met elkaar. In de finale besloot zoon Kendall om echt tegen zijn vader in te gaan. Dat belooft een keiharde strijd te worden in het aankomende derde seizoen. Logan Roy was er in elk geval blij mee, want hij glimlachte breed in het laatste shot van het tweede seizoen.

Het is nog niet bekend welke rol Alexander Skarsgård precies krijgt in het nieuwe seizoen. De opnames vinden nu plaats.
Lees meer over: HBO, Succession, Alexander Skarsgard

Populair nieuws