search
Hier gaat het derde seizoen van 'Batwoman' over
Series / Nieuws

Hier gaat het derde seizoen van 'Batwoman' over

Benieuwd waar de serie Batwoman heen gaat met zijn derde seizoen? Dat horen we nu van de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Batwoman duikt dieper in het persoonlijke leven van Ryan Wilder. Dat nadat het tweede seizoen het verhaal van Kate Kane echt heeft kunnen afronden.

Na het vertrek van Ruby Rose als Kate Kane, is de focus in de serie komen te liggen op Ryan Wilder. Dat personage wordt gespeeld door Javicia Leslie en nog behoorlijk interessant.

Persoonlijk leven
Toen we Ryan voor het eerst zagen, bleek al snel dat zij ambitieus was, maar niet zo nobel als Kate. Ze is een held van de straat, oud-veroordeelde en drugsrunner. Ze trok het batsuit dan ook vooral aan om de dood van haar moeder te kunnen wreken.

Nu we weten dat Ryan echt de nieuwe Batwoman is, kunnen we meer leren over het leven en de oorsprong van Ryan. Showrunner Caroline Dries:

"We wisten aan het begin van dit seizoen al zo'n beetje dat we van plan waren om de wereld van Ryan langzaam maar zeker uit te breiden. Zoals we eerder besproken hebben, was het een delicate dans waarin we van hoofdpersonen moesten wisselen begin dit seizoen. We wilden de persoonlijke wereld van Ryan niet overvol maken in deze transitie. Maar we wilden haar wel echt leren kennen en de notie van haar biologische moeder gebruiken als drama voor het volgende seizoen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen