search
'Batwoman' gaat hier heel snel een einde aan maken
Series / Nieuws

'Batwoman' gaat hier heel snel een einde aan maken

Het verhaal van Kate Kane komt met het tweede seizoen van Batwoman tot een einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van Kate Kane komt tot een einde in het tweede seizoen van Batwoman. Dat bevestigt de showrunner van de serie.

Actrice Ruby Rose debuteerde in december 2018 in de Elseworlds-crossover in het Arrowverse. Ze was Batwoman, een personage dat eigenlijk Kate Kane heette en de stad Gotham City beschermde. Maar aan het einde van het eerste seizoen besloot Rose te stoppen, waarmee het lot van Kate Kane in het midden bleef.

Einde verhaal
Ondanks het vertrek van Ruby Rose, wist de serie prima verder te gaan. Het personage werd ontvoerd, gehersenspoeld en haar identiteit behoorlijk veranderd.

Nu is ze echter weg en gaat ze op zoek naar de vermiste Bruce Wayne. Het verhaal van het personage Kate Kane komt daarmee tot een einde en Gotham City heeft een nieuwe beschermvrouw. Showrunner Caroline Dries noemt dit ook echt het einde van het verhaal van Kane.

"Ja het is onze manier om haar reis af te ronden," aldus Dries. "Het is het einde van hoe we haar ontmoet hebben met de verdwijning van Bruce. En nu hebben we de cirkel rond gemaakt met een oprecht afscheid tussen de Bat-familie en Sophie."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen