search
'Batwoman' wordt steeds interessanter en zit boordevol klassieke Batman-slechteriken
Series / Nieuws

'Batwoman' wordt steeds interessanter en zit boordevol klassieke Batman-slechteriken

Het Arrowverse barst straks nog veel meer uit z'n voegen met al deze schurken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben bijna het hele tweede seizoen van Batwoman kunnen zien inmiddels. De zeventien afleveringen tot nu toe introduceren heel wat nieuwe elementen in de stad Gotham.

Zo stond er in de serie een nieuwe Batwoman op, Ryan Wilder genaamd, gespeeld door Javicia Leslie. En dan is er nog de terugkerende Kate Kane, ditmaal gespeeld door Wallis Day. Maar er blijkt veel meer te zijn.

Heel veel schurken!
De nieuwe aflevering liet zien dat Kate weer richting een normale situatie en een normaal leven kan gaan. Ze bouwt weer een band op met haar vrienden en familie. Maar ze bleek nog altijd Circe te zijn en gebruikte haar dekmantel om ervoor te zorgen dat ze in kon breken.

Opvallend aan de nieuwe aflevering is dat ze in de Batcave was, waar ze keek naar de geheime ruimte van Bruce Wayne, a.k.a. Batman. Daar bevonden zich heel wat parafernalia van andere Batman-personages, schurken waar Bruce ooit tegen gestreden had.

Tussen de objecten vonden we de paraplu van Penguin, hoed van Mad Hatter, buisjes van Mr. Freeze, de joy buzzer van Joker en takken van Poison Ivy. En meer: gif van Bane, een tand van Killer Croc en modder van Clayface.



Aanbevolen artikelen