Nieuw op Netflix: 'Pokémon Journeys: The Series'

Nieuw op Netflix: (Veel) meer Pokémon om te kijken

Het volledige seizoen met 48 afleveringen is te bekijken bij Netflix vanaf 1 juli...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2021 15:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Pokémon viert dit jaar alweer haar 25ste verjaardag en het lijkt er naar uit te zien dat het merk nog nooit eerder zo populair is geweest. Wie zich graag nog eens laat meeslepen door de animatiereeks kan dat vanaf 1 juli doen bij Netflix.
Pokémon Journeys: The Series neemt ons uiteraard terug mee op het avontuur waarin Ash zijn tocht verder zet om een echte Pokémon Meester te worden. Tijdens dit avontuur leert hij zoals gewoonlijk weer heel wat nieuwe vrienden kennen.

Netflix heeft eerder bekend gemaakt dat het, het volledige seizoen aan het aanbod op haar streamingdienst zou gaan toevoegen en zo gebeurt het ook. Vanaf morgen, donderdag 1 juli 2021 is het volledige seizoen bestaande uit 48 afleveringen dan ook op de streamingdienst te bekijken.

Nieuwe vrienden
In Pokémon Journeys: The Series volgen we het avontuur van niet alleen Ash en Pikachu, maar ook van zijn nieuwe vriend Goh. Samen onderneemt het duo de reis van Kanto naar Galar om tijdens hun trip onderweg alle kernregio's van de Pokémon-wereld aan te doen.

Ondanks het feit dat Pokémon reeds maar liefst 25 jaar bestaat lijkt het merk populairder te zijn dan ooit. In de aanloop naar het verschijnen van de speciale 25th Anniversary Set van het merk in oktober kijken heel wat fans uit naar de toevoeging van Pokémon Journeys: The Series op Netflix.

Dat wachten is nu dus voorbij. Nu alvast een voorsmaakje krijgen voor morgen? Dat kan met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Pokemon, serie, series, Pokemon Journeys The Series

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws