Belgische dramaserie 'Twee Zomers' komt naar Netflix

Belgische dramaserie 'Twee Zomers' ook op Netflix

Er wordt ongelofelijk veel verwacht van deze nieuwe serie van de makers van 'Over Water'...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2021 om 16:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Belgische dramaserie Twee Zomers is nu al één van de meest veelbelovende Nederlandstalige series die we in het komende jaar kunnen verwachten. Nu heeft ook Netflix bekend gemaakt de serie in haar aanbod te zullen opnemen.
De reeks Twee Zomers komt van de hand van de makers van Over Water. Deze heerlijke serie kon van bij de lancering al rekenen op een uitstekende populariteit en dus wordt er hard uitgekeken naar dit nieuwe project.

De serie vertelt het verhaal van een groep vrienden die met elkaar in conflict komen wanneer enkelen van hen worden afgeperst voor iets wat zich dertig jaar geleden heeft afgespeeld. Doorheen de serie zijn er dan ook eigenlijk twee verhaallijnen. Eén verhaallijn speelt zich af tijdens de jaren '90 en één op vandaag.

Noodlottige avond
Op een zeker ogenblik duikt er een video op van een noodlottige avond ergens in de jaren '90. Mocht de video openbaar worden gemaakt dan kan dat de levens van heel wat van de vrienden in één klap overhoop halen.

Meteen is de belangrijkste vraag die zich stelt wie er verantwoordelijk is voor de video. Die zoektocht gaan we samen beleven in het eerste seizoen van Twee Zomers.

Niet alleen de makers van de reeks beschikken over een uitstekende reputatie. Ook de cast ziet er bijzonder veelbelovend uit. Deze cast bestaat dan ook uit namen als Kevin Janssens, Ruth Becquart, Koen de Bouw en An Miller.

Het eerste seizoen van Twee Zomers zal in de loop van het jaar 2022 verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Twee Zomers, serie, series, Belgische serie, Belgische series, Netflix

Populair nieuws