search
Hier beginnen 'The Big Bang Theory'-fans altijd over bij Kaley Cuoco
Series / Nieuws

Hier beginnen 'The Big Bang Theory'-fans altijd over bij Kaley Cuoco

Actrice Kaley Cuoco is heel openhartig over The Big Bang Theory.

Actrice Kaley Cuoco komt nog vaak in contact met fans van The Big Bang Theory. De serie debuteerde in 2007 en ging maar liefst twaalf seizoenen door.

In de serie speelt Cuoco de vrouwelijke hoofdpersoon: Penny. Zij is lange tijd een dame met de aspiratie actrice te worden. Ze is niet enorm intelligent, maar wel slim en de eerste drie seizoenen de enige vrouwelijke hoofdpersoon. Daar kwam later gelukkig verandering in.

Iconische momenten
Gedurende de twaalf seizoenen is Penny van Cuoco vaak betrokken geweest bij de meest iconische momenten. Denk bijvoorbeeld maar aan Sheldon die zeer geregeld op de deur van Penny klopt op een bepaald patroon.

En precies dat blijken heel wat fans mee te nemen als ze in contact treden met de actrice.

"Ik heb echt verrassend vaak dat mensen richting mij kloppen. Dan doen ze klop, klop, klop, 'Penny', klop, klop, klop, 'Penny', en dat meerdere keren. Ze doen het in een winkel, in een vliegtuig, op mijn lichaam. Ze houden ervan om naar mij te kloppen en vinden het vaak echt erg grappig [lacht]."

De actrice duidelijk ook, wat nogal scheelt. Je moet er bijna niet aan denken dat je zoiets overkomt als je er niet tegen kan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen