'The Big Bang Theory'-ster was bang dat ze nooit meer serieus genomen zou worden

'The Big Bang Theory'-ster was bang na de show

Kaley Cuoco vreesde dat niemand haar meer serieus zou nemen na The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 23 juni 2021 om 14:25

Na het einde van The Big Bang Theory was actrice Kaley Cuoco bang dat niemand haar nog serieus zou nemen in Hollywood. Gek is dat niet.
Cuoco speelde twaalf seizoenen lang de rol van Penny in de serie en had daarbuiten nog vrijwel niets op haar conto staan. Gelukkig is dat inmiddels wel gelukt, met haar naadloze overgang naar het briljante The Flight Attendant.

Toch bang
Tijdens een nieuw interview vertelde Cuoco dat ze toch even bang was dat ze niet zomaar meer aan de bak zou komen. Ze wilde niet alleen maar een komedieactrice zijn.

"Hoewel Big Bang zo'n grote hit was, wist ik niet of ik serieus genomen zou worden daarna. Ik was bang dat ik het meisje van Big Bang zou zijn. Maar tegelijk zou ik daar ook okay mee zijn geweest, want het was echt geweldig om het meisje van Big Bang te zijn. Maar ik wist ook dat als ik echt door zou willen, ik een nieuw project moest vinden om een nieuw pad te beginnen," aldus Cuoco.

Daarmee legt ze meteen een van de grootste problemen van The Big Bang Theory bloot. Want ondanks dat de serie een kijkcijferhit van formaat was, wordt deze niet zo prestigieus ontvangen als andere sitcoms.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kaley Cuoco, The Big Bang Theory, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws