search
Trailer voor Alien-serie 'Roswell, New Mexico'
Series / Trailer

Trailer voor Alien-serie 'Roswell, New Mexico'

De serie Roswell, New Mexico krijgt binnenkort een nieuw, derde seizoen.

Een paar dagen geleden zagen we nog de opvallende poster voor de serie Roswell, New Mexico van de zender The CW en nu hebben we dan ook de trailer voor het nieuwe seizoen. Volgende maand start namelijk alweer seizoen drie.

In de serie staat Liz Ortecho centraal. Het personage van actrice Jeanine Mason (Grey's Anatomy) ontdekt de schokkende waarheid dat Max, haar jeugdliefde, een buitenaards wezen is. Max wordt gespeeld door The Originals-acteur Nathan Dean Parsons.

Seizoen 3 van Roswell, New Mexico krijgt trailer
Hieronder zie je de trailer voor Roswell, New Mexico seizoen drie. De serie start op 26 juli op The CW. De serie verschijnt in Nederland alleen op Dvd en is niet te zien op een streamingdienst. Wie weet komt daar snel verandering in.



Roswell, New Mexico
Nadat ze met tegenzin terugkeert naar Roswell, New Mexico, haar geboorteplaats vol toeristen, ontdekt de dochter van een immigrantenstel zonder papieren een schokkende waarheid over haar tienerliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die zijn onaardse vermogens zijn hele leven verborgen heeft gehouden.

Ze beschermt zijn geheim terwijl de twee opnieuw contact maken en zijn oorsprong beginnen te onderzoeken. Wanneer een gewelddadige aanval en langdurige doofpotaffaire van de overheid wijzen op een grotere buitenaardse aanwezigheid op aarde, dreigt de politiek hem te ontmaskeren en hun liefde voor elkaar te vernietigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen