Dit 'Dexter'-personage zal onze favoriete seriemoordenaar bedreigen

Dit Dexter-personage is een bedreiging

Jamie Chung is een gevaarlijke in het nieuwe seizoen van Dexter en bedreigt onze held zelfs.

Jim Pedd, 3 juli 2021 08:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na een van de meest tegenvallende en slecht vallende finales ooit, keert Dexter terug met een nieuw hoofdstuk. De revival van de serie is dit najaar te zien op Showtime en omvat onder meer een heel nieuw en gevaarlijk personage.
In de nieuwe rits afleveringen keert de seriemoordenaar van Michael C. Hall weer terug, ditmaal onder een nieuwe naam. Maar hij krijgt onder meer te maken met Molly Park, een true-crime podcaster die gespeeld wordt door Jamie Chung en een formidabele tegenstander kan worden.

Gevaarlijk personage
Chung: "De ervaring is geweldig geweest. We hebben de oorspronkelijke showrunner, Clyde Phillips, die de serie tussen seizoenen één en vier aan het maken was."

"In essentie is dit precies wat Dexter-fans willen. Het personage van Molly Park is zo leuk en levendig. En true-crime podcasting is een relatief nieuw medium als het aankomt op true crime. In de wereld van Dexter is het ook een heel interessante bedreiging die zijn identiteit dreigt te onthullen. Het is leuk, echt heel erg leuk.'

De nieuwe rits afleveringen brengt ook de Trinity Killer terug, maar vermoedelijk hooguit in een stel flashbacks of momenten waarop een 'ziel' van het personage spreekt met onze held Dexter Morgan.
Bron: THR

Lees meer over: Dexter, Jamie Chung, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws