search
Chris Pratt is gewond op setfoto 'The Terminal List' van Amazon Prime Video
Series / Foto's

Chris Pratt is gewond op setfoto 'The Terminal List' van Amazon Prime Video

De opnames van deze intrigerende serie van Amazon zijn in volle gang.

Chris Pratt is de afgelopen jaren een van de grootste filmsterren van de wereld gelopen. Maar dat is niet het enige. De acteur werkt nu ook hard aan de Amazon-thriller The Terminal List.

Dat wordt de eerste serie van Pratt sinds hij Parks and Recreation maakte. De opnames van de serie begonnen eind maart al en er is heel wat talent aan verbonden. Antoine Fuqua regisseert bijvoorbeeld alle afleveringen en Taylor Kitsch, Constance Wu, LaMonica Garrett en Patrick Schwarzenegger spelen de hoofdrollen.

Bebloede foto
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Carr en volgt James Reece - het personage van Pratt. Hij is een Navy SEAL die een hinderlaag overleeft tijdens een geheime operatie waarbij zijn hele team om het leven komt.

Als Reece weer thuis komt, verschijnt nieuwe informatie over de aanval die Reece en zijn familie in gevaar brengt. Hij ontdekt namelijk dat er een samenzwering tegen hem is, die de levens van zijn geliefden in gevaar brengt.

Het is een prima uitgangspunt voor wat mogelijk een actierijke serie kan worden. Maar makkelijk is het niet. Pratt deelde namelijk een beeld van achter de schermen dat laat zien hoe hij ermee omgaat dat hij tijdens een behoorlijk gestoorde hittegolf druk aan de slag is:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen