Deze 'Arrow'-ster wil toch wel terugkeren in het Arrowverse

Deze 'Arrow'-ster wil toch wel terugkeren

Katherine McNamara wil wel meer Arrow-afleveringen maken of in een andere serie spelen.

Jim Pedd, 4 juli 2021 om 10:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na wat zo'n beetje de grootste crossover is in de geschiedenis van televisie, heeft The CW een nieuw tijdperk ingeluid van het Arrowverse. En dat maakt dat het lot van een aantal personages onduidelijk is.
Een van de castleden die daarmee te maken heeft, is Katherine McNamara, die de rol van Mia Smoak speelde. Zij is de dochter van Oliver en Felicity en reisde met hulp van de Monitor terug in de tijd om haar vader te helpen in de oorlog tegen de Anti-Monitor.

Meer Arrowverse maken
Toen de Crisis on Infinite Earths bijna voorbij was, besloten de makers dat ze een spin-off wilden maken waarin McNamara, Katie Cassidy en Juliana Harkavy de hoofdrollen zouden hebben: Green Arrow and the Canaries.

Maar de serie werd helaas - ondanks een backdoor pilot die als op een na laatste aflevering van Arrow te zien was - geannuleerd. Fans hopen dat Mia terugkeert en dat hoopt ook McNamara:

"Kijk, het Arrowverse is wat het is en ik heb geen idee wat hun toekomstplannen zijn. Maar ik zou de kans om terug te keren meteen grijpen," aldus McNamara.

"Er werken zoveel mooie mensen bij Warner Bros. en The CW en de hele wereld van Berlanti. Ik vind het geweldig om voor hen te werken en als ze mij ooit nodig hebben, keer ik met alle plezier terug."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrow, Katherine McNamara, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws