search
Amazon Prime Video voegde veel nieuwe series toe: Check hier welke!
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde veel nieuwe series toe: Check hier welke!

Het was een behoorlijk drukke week op Amazon Prime Video voor de serieliefhebber.

Het was een behoorlijk goede week voor serieliefhebbers op Amazon Prime Video. Vandaag zetten we de nieuwe series de verschenen voor je op een rij.

Lost Gold of World War II (seizoen 2): De zoektocht naar een van de grootste schatten in de moderne geschiedenis, honderden miljarden dollars aan gestolen buit, zogenaamd verborgen in Zuidoost-Aziƫ door de Japanse generaal Tomoyuki Yamashita.

Killer Kids (seizoen 3): Wat motiveert kinderen om criminele handelingen te plegen en zelfs te doden? Elke case in de serie legt verschillende motieven en methoden van moord door kinderen bloot.

Ghost Hunters (seizoen 1): Ontmoet Jason en Grant, loodgieters overdag - spokenjagers 's nachts! Ghost Hunters volgt een groep echte ghostbusters terwijl ze spookhuizen in de VS onderzoeken.

The First 48 (seizoen 19): Voor rechercheurs zijn de eerste 48 uur alles. Als die lijn eenmaal stuitliggend is zonder een voorsprong, wordt de kans op het oplossen van een zaak gehalveerd. Het is een race tegen de klok om brekende zaken op te lossen.

Alone (seizoen 7): 10 mannen zullen de wildernis ingaan met alleen wat ze in een kleine rugzak kunnen passen. Ze zullen alleen zijn op meedogenloos terrein met een enkele missie: blijf zo lang mogelijk in leven.

4 Blocks (3 seizoenen): Toni Hamady wil afstand nemen van de criminaliteit, maar een politieactie met serieuze gevolgen steekt daar een stokje voor. Toni moet weer de touwtjes in handen nemen, want dat vertrouwt hij zijn licht ontvlambare broer Abbas niet toe. Dankzij de terugkeer van een oude vriend lijkt zijn droom binnen handbereik. Kan hij de neergaande spiraal van criminaliteit eindelijk ontsnappen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen