De Pussycats maken terug hun opwachting in 'Riverdale'

De Pussycats keren terug naar 'Riverdale'

Het kittige trio lijkt helemaal terug te zijn van weggeweest tot grote vreugde van de fans...

Geoffrey Ketels, 4 juli 2021 om 18:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn nog heel wat vragen waar fans mee te kampen hebben met het oog op het vervolg van de serie Riverdale. Langzaam maar zeker komt er echter wat meer informatie naar buiten zoals ook nu weer het geval is.
Een vraag die de voorbije maanden vaak werd gesteld is of we ooit nog de Pussycats terug zullen zien in Riverdale. Die vraag werd zelfs zo vaak gesteld dat actrice Ashleigh Murray besloot om in een recent interview een tipje van de sluier te lichten. Eén ding weten we nu ondertussen met zekerheid, het trio zal zeker nog in de reeks te zien zijn!

Opgewonden
Het interview waarover het gaat werd door actrice Ashleigh Murray gegeven tegenover Bustle. In dat interview zei de actrice dat het kittige trio opnieuw hun opwachting zal gaan maken in de vervolgafleveringen die er aan zitten te komen. Bovendien zouden we de meiden volgens de actrice ook op een compleet andere manier gaan leren kennen. In het interview stelde ze dan ook het volgende:

"Ik ben er zeker van dat fans ongelofelijk tevreden zullen zijn. Ik ben zo opgewonden. Ik denk dat deze aflevering in staat zal zijn om veel mensen weg te blazen."

In eerste instantie was het de bedoeling om het vervolg van het vijfde seizoen terug te laten keren in de maand juli. Recent heeft Netflix echter bekend gemaakt dat we nog even wat extra geduld moeten koesteren. De terugkeer van Riverdale staat nu namelijk gepland voor 12 augustus.


Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws