search
Netflix voegt deze series toe in de komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series toe in de komende week

Er komen heel wat nieuwe series te staan op streamingdienst Netflix.

Elke maandag blikken we vooruit op wat je allemaal nieuw kan verwachten op Netflix. Vandaag zetten we dus de nieuwe series op een rij. Het zijn er in elk geval zes, waaronder het vierde en laatste seizoen van Atypical.

The War Next-Door (7 juli): Nadat ze een huis hebben gewonnen, verhuist de familie López naar een rijke buurt. De snobby Espinozas geven hen een koud welkom.

The Mire: '97 (7 juli): De overstroming van de eeuw legt een lichaam bloot in het bos van Gronty. Daarmee komen ook de corruptie en de jaren negentig en de grote geheimen uit de Tweede Wereldoorlog bloot te liggen.

Atypical seizoen 4 (9 juli): Als Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen.

Virgin River seizoen 3 (9 juli): Mel en haar geliefden in Virgin River helpen elkaar door zware tijden. Daarbij krijgen ze te maken met allerlei problemen, van de dood tot een brand.

The Cook of Castamar (9 juli): In het Madrid van de jaren 1720 komt een getalenteerde kok te werken voor een hertog die net weduwnaar geworden is.

Biohackers seizoen 2 (9 juli): Mia wordt nagezeten door angstaanjagende visioenen en racet om de plotselinge veranderingen in haar leven een plek te geven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen