'Avatar: The Last Airbender'-makers willen dit graag veranderen

Avatar: The Last Airbender-makers geven fouten toe

De serie Avatar: The Last Airbender had echt wat mooier gemaakt kunnen zijn.

Jim Pedd, 5 juli 2021 om 11:05

Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko zijn behoorlijk openhartig over Avatar: The Last Airbender. De twee hebben het tijdens een recent interview uitgebreid gehad over de filler-afleveringen.
Het duo heeft even wat tijd genomen om interviews te geven voor de Avatar: Braving the Elements-podcast. Daarin vertellen ze onder meer over wat ze zouden willen veranderen aan de oorspronkelijke serie.

Veel veranderen
"Er is echt zoveel dat ik zou veranderen," zegt Konietzko. Veel daarvan komt erop neer dat ze de afleveringen van de serie zouden willen maken met de nieuwste technologie, zodat de boel er nog beter uit komt te zien.

"Er zijn echt wat momenten waarvan ik denk: 'Ugh, ik zou willen dat deze scène beter geanimeerd was; ik vind het maar niets hoe dit personage er in deze aflevering uit ziet," ging hij verder. Maar: "er is maar zoveel dat je kan repareren".

"Natuurlijk zou het mooi zijn als het allemaal super slick was en echt op z'n best eruit zou zien. Maar het is wat mij betreft nog altijd een heel krachtig en compleet product waarmee we mensen echt hebben weten te raken."
Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Bryan Konietzko, Michael Dante DiMartino

Populair nieuws