search
Netflix onthult einddatum van een van zijn grotere hitseries

Netflix onthult einddatum van een van zijn grotere hitseries

De serie Atypical stormt richting het einde, dat nu beeld krijgt en er snel aankomt.

Jim Pedd
Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het vierde en laatste seizoen van Atypical van start gaat. Bovendien heeft de streamingdienst eerste foto's van het nieuwe seizoen gepubliceerd.

De serie volgt Sam Gardner, gespeeld door Keir Gilchrist. Hij is een tiener met autisme, die zoekt naar onafhankelijkheid en romantiek. Dat tegen de complexe achtergrond van levens van zijn familie en vrienden, die ook allemaal zoeken naar een eigen identiteit en plek in de wereld. De derde reeks deed het bijzonder goed in het verkennen van een gebroken gezin als gevolg van ontrouw en de worstelingen van iemand met autisme op universiteiten.

Laatste seizoen
Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het vierde en laatste seizoen van de serie Atypical op 9 juli verschijnt. De eerste beelden die men voor deze gelegenheid heeft gepublcieerd laten onder meer zien dat de Gardner-familie mogelijk gaat verhuizen dit seizoen.

Ook zien we diverse terugkerende personages, waaronder Sam's vriend Zahid, Casey's vriendin Izzie en Sam's nieuwe vriend Sid. Hieronder de foto's:Het heeft er alle schijn van dat het vierde seizoen de draad na het einde van de derde reeks oppikt. Casey en Izzie zijn samen, de band tussen Sam en Zahid herstelt en Sam tekent en werkt bij Techtropolis. En hij hangt rond met zijn vrienden.Aanbevolen artikelen