search
Fan van vampiers? Dan zit je goed bij 'Let the Right One In'
Series / Nieuws

Fan van vampiers? Dan zit je goed bij 'Let the Right One In'

De serie Let the Right One In krijgt namelijk heel wat vampiers blijkt nu.

Showtime werkt druk aan een serie gebaseerd op het boek Let the Right One In van John Ajvide Lindqvist. Nu blijkt de cast helemaal rond te zijn en horen we ook dat de serie een grote verandering van het bronmateriaal bevat.

Variety meldt dat er nieuwe castleden gevonden zijn: Kevin Carroll speelt Zeke Dawes, een succesvol restauranteigenaar. Hij is bevriend met Mark (Demián Bichir) en weet van de ziekte van Eleanor (Madison Taylor Baez). Ian Foreman tekende als Isaiah, een "stille en gevoelige jongen die bevriend raakt met Eleanor en geen idee heeft van de bedreiging die zij in zich heeft". Dan is er Jacob Buster die Peter speelt "een lieve en grappige jongen die lijdt aan dezelfde conditie als Eleanor. Als zijn vader een potentieel geneesmiddel op hem test, gaat het helemaal mis en verandert hij in een verschrikkelijk monster."

Afwijken van het bronmateriaal
In het boek draait het om een jong meisje dat een vampier blijkt te zijn. Zij wordt bevriend met een menselijk jongetje, met alle gevolgen van dien.

In de Showtime-serie ontmoeten we dus nog een personage die ook een vampier is. Dat dit een hoofdpersoon is, maakt dat ook meteen duidelijk is dat we meer vampiers gaan zien in de franchise dan tot nu toe het geval was.

Eleanor wordt in de serie gebeten door een mysterieus wezen. Zij moet samen met haar vader Mark om die reden een teruggetrokken leven veranderen en gruweldaden begaan om haar in leven te houden.

Als ze terugkeert naar New York City, ontmoet Eleanor een vriend die haar verlangen om weer een mens te zijn vergroot, zelfs al brengt haar conditie een dierachtige kracht naar buiten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen