search
Laatste 'Transformers: War for Cybertron'-deel krijgt zijn eerste beelden
Series / Trailer

Laatste 'Transformers: War for Cybertron'-deel krijgt zijn eerste beelden

Transformers: War for Cybertron gaat snel verder met zijn derde en laatste deel: Kingdom.

De trailer van Transformers: War for Cybertron: Kingdom is online gezet door Netflix. Het gaat om het derde en laatste deel van de War for Cybertron-trilogie, dat door Hasbro en Netflix is gelanceerd.

De serie duikt diep in de geschiedenis van de Autobots en Decepticons uit het G1-tijdperk, en we leren onder meer hoe Optimus Prime en Megatron van vrienden naar aartsvijanden gingen. Ze werden uiteindelijk de leiders van twee strijdende facties, wat leidde tot de verwoesting van hun thuisplaneet, Cybertron.

Einde van de serie
Nadat de oorlog in het tweede deel naar de Aarde kwam, krijgen we in het derde deel te zien hoe de Beast Wars hier een factor in zijn.

De introductie van de Beast Wars was zo'n beetje de cliffhanger aan het einde van Earthrise. Daarin besloot Optimus Prime om Megatron niet te doden. En die verraadde hem vervolgens door de Matrix of Leadership mee te nemen. Optimus en de Autobots bleven in een zware situatie achter.

Maar daarop verscheen er een raptor die zichzelf onthulde als Transformer. Dat betekent dat het derde en laatste deel de fans van de franchise dan ook enorm zal gaan plezieren.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen