'Peacemaker' draait om een f*cked up superheld

'Peacemaker' draait om een f*cked up superheld

John Cena vertelt behoorlijk openhartig over zijn compleet doorgedraaide personage in Peacemaker.

Jim Pedd, 21 mei 2021 om 12:09

John Cena noemt zijn personage, Peacemaker, een 'f*cked up' superheld. Dat vertelde hij om alvast wat sfeer te schetsen voor de televisieserie waarin hij straks de hoofdrol krijgt.
De WWE Superstar vertelde: "Hij houdt van de vrede, zoveel dat hij bereid is om over lijken te gaan daarvoor. Die ene zin, nou ja, hij is zo f*cked up." De logica van het DC-personage is vooral dat je om de vrede te bereiken en bewerkstelligen alles mag doen wat je wil.

Heel duister
Peacemaker lijkt dan ook vooral een duister personage te worden. Hij gaat keihard over lijken en dat zien we straks ook terug in de film The Suicide Squad waarin hij een van de voornaamste personages speelt."[/i]

Gunn onthulde recent al dat Peacemaker voor hem "staat voor een boel dingen in de maatschappij die politiek spelen en hoe mensen echt kijken naar Amerika en de wereld. Dus om verhalen te vertellen die meer sociaal consciëntieus zijn. Hij leent zich daar echt voor."

Extra mooi is dat John Cena zijn Peacemaker al eens 's werelds grootste douchebag noemde. De serie zou in de loop van januari 2022 te zien moeten zijn, voornamelijk op streamingdienst HBO Max.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, James Gunn, John Cena

Populair nieuws