Komt er snel een 'The Avengers'-serie op Disney+?

We krijgen hoe dan ook een team-up van de Young Avengers, eventueel op het witte doek.

Bram de Groot, 05-07-2021 17:05

In de reeds uitgezonden, maar ook zeker in de toekomstige series en films in het Marvel Cinematic Universe worden jonge nieuwe helden geintroduceerd aan het publiek. De kans is groot dat deze figuren uiteindelijk een team gaan vormen, bijvoorbeeld de Young Avengers.
"Misschien," zei Feige op de vraag van Entertainment Tonight op de nieuwe Avengers zullen debuteren op Disney+. "We kijken er niet echt naar. We zien het niet als tv-teams of filmteams, het is nu allemaal één universum, het is allemaal één groot MCU."

Of toch gewoon in de bioscoop?
"Ik hoop dat mensen met WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki, en binnenkort met Black Widow, zien hoe uniek en anders alle hoeken van de MCU kunnen zijn," vervolgde de producent.

"Dat is wat Disney+ ons heeft gegeven: het vermogen om diepere, andere verhalen te vertellen die gevolgen zullen hebben voor alle film en series," aldus Feige die al jonge personages als Speed, Wiccan, Kid Loki naar het MCU bracht.

Onder meer Hawkeye, She-Hulk, Ironheart en mogelijk Echo komen voor het einde van 2022 naar Disney+ en zullen waarschijnlijk ook de overstap naar het witte doek maken.

Bron: ET

Lees meer over: WandaVision, Hailee Steinfeld, Avengers, Marvel, Loki, Hawkeye, Ironheart

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie