search
'Loki' krijgt gigantische laatste afleveringen
Series / Nieuws

'Loki' krijgt gigantische laatste afleveringen

Dat bewijst het 32-koppige koor dat gebruikt werd voor de soundtrack van Loki wel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste twee afleveringen van Loki lijken de grootsten van de serie te worden. Componist Natalie Holt onthulde namelijk dat er een 32-koppig koor betrokken was bij het opnemen van de soundtrack.

De serie pikt de draad op bij de 2012-versie van het personage, de versie die de Aarde probeerde aan te vallen en veroveren dat jaar. Loki wordt echter gearresteerd door de Time Variance Authority, en al snel blijkt dat er heel wat aan de hand is met die TVA. Er wordt druk gewerkt naar een epische finale.

Super grote afleveringen
Holt onthulde tegenover Variety dat ze een 32-koppig koor kon gebruiken voor de serie Loki. Ook blijkt dat ze begon met componeren van de muziek voor de finale en daarna richting de pilot werkte. "Ik had het lied voor het einde heel snel al af," aldus Holt.

Daarmee lijkt het erop dat we wel kunnen concluderen dat de serie epischer dan ooit zal worden in zijn laatste afleveringen. Een groot koor kan op twee zaken duiden: een grote actiescène, of een moment dat heel speciaal is en echt draait om de personages.

Wat het wordt gaan we vermoedelijk snel beleven, want de serie heeft nog maar twee afleveringen te gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen