'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' sneller te zien dan je denkt

House of the Dragon sneller te zien dan je denkt

De serie House of the Dragon gaat er sneller komen dan je misschien zou verwachten.

Jim Pedd, 7 juli 2021 06:00

Game of Thrones kwam een kleine twee jaar geleden tot een einde en heel wat mensen missen de franchise. Gelukkig kondigde HBO al in 2019 aan dat er een nieuwe serie zou komen: House of the Dragon.
De serie House of the Dragon duikt in het verleden van de familie Targaryen en laat zien hoe de oorlog onder de familie precies verliep. Daarmee leren we vermoedelijk ook meer over het verhaal van Daenerys en waarom zij zo gemakkelijk doordraaide uiteindelijk.

Snel te zien
De vraag is natuurlijk met name wanneer de serie ergens te zien zal zijn. Daar liet HBO nog niets over los, maar George R.R. Martin, bedenker van de franchise, opmerkelijk genoeg wel.

Hij kreeg een eredoctoraat van zijn alma mater, de Northwestern University. En tijdens zijn gesprek liet hij weten dat de serie House of the Dragon al in de lente van 2022 te zien moet zijn.

"Nu ontwikkel ik meer series voor HBO en hebben we een nieuwe serie - House of the Dragon - die eraan zit te komen en op dit moment in Londen en Cornwall, in Engeland, opgenomen wordt. Vermoedelijk is die volgende lente te zien. Maar ik ontwikkel ook andere series voor hen."

De lente van 2022 duidt natuurlijk op april tot en met juni ongeveer, waarmee de serie al over driekwart jaar te zien kan zijn!
Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, George RR Martin

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws