Afgeschreven serie blijkt kijkcijferkanon op Netflix

Afgeschreven serie is kijkcijferkanon op Netflix

De Amerikaanse serie Manifest is al weken de topserie op de Amerikaanse Netflix.

Bram de Groot, 6 juli 2021 om 20:57

De afgelopen periode cancelt Netflix echt bijzonder veel series. Dit is ook niet heel gek aangezien de streamingdienst ook echt enorm veel series producent. Volgens Netflix zelf zou uiteindelijk alsnog 62 procent van een de series een nieuw seizoen krijgen.
Maar de streamingdienst heeft ook heel wat series van andere producenten. Zo staat ook de serie Manifest op de Amerikaanse Netflix. En deze blijkt nu een groot succes in de States. Zou Netflix de serie een vervolg geven? Een vraag die uitstaat sinds Manifest door NBC werd gecanceld na het derde seizoen.

Manifest doet het goed op Netflix
De eerste twee seizoenen van Manifest werd bijna vlak na het stopzetten van de serie op de Amerikaanse Netflix gezet. Dat was midden juni. Nu staat de serie al drie weken bovenaan de Netflix Top 10 in de VS.In Manifest is Montego Air vlucht 828 veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.
Bron: comicbook

Lees meer over: Manifest, Netflix, NBC, Seizoen 1

Populair nieuws