search

Ons nieuws van woensdag 7 juli 2021

Eindelijk de eerste beelden 'Succession' seizoen 3
Series / Trailer

Eindelijk de eerste beelden 'Succession' seizoen 3

De successerie van HBO start binnenkort aan zijn derde seizoen.

Het eerste seizoen van de HBO-dramaserie Succession verscheen in de zomer van 2018 op HBO en in augustus 2019 verscheen het vervolg. Nu wachten we al een tijdje op het derde seizoen.

Nu is er een korte tease verschenen voor seizoen drie van Succession waarin een belangrijke rol is weggelegd voor Brian Cox als Logan Roy, de rijke oprichter van media- en entertainmentconglomeraat Waystar RoyCo.

Hij is een onbezonnen leider wiens primaire focus zijn bedrijf is in plaats van zijn vier kinderen Connor, Kendall, Roman en Siobhan. Hij is getrouwd met Marcia, zijn derde vrouw.



Succession
Op zijn 80e verjaardag choqueert mediamagnaat Logan Roy zijn familie met het nieuws dat hij voor onbepaalde tijd in zijn functie als CEO van Waystar/Royco blijft. Het nieuws brengt zijn zoon Kendall in de war, de opvolger, die middenin onderhandelingen zit over de aankoop van een digitale media-firma, opgericht door een gladde ondernemer genaamd Lawrence.

Na een spontane softbalwedstrijd lopen de gemoederen hoog op wanneer Logans andere kinderen, Roman, Shiv en Connor, bezwaar maken tegen Logans plannen, waaronder zijn wens om de manier waarop zijn uiteindelijke opvolger wordt gekozen te veranderen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie actrices gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'
Series / Foto's

Mooie actrices gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'

De Game of Thrones prequelserie vindt twee jonge actrices en hun rol is ook al bekend.

De prequelserie Game of Thrones: House of the Dragon wordt alweer een tijdje opgenomen en als het goed is verschijnt de tweede Game of Thrones-serie van HBO ergens in 2022 op het kleine scherm. Voor de fans hopelijk vroeg in 2022.

Nu zijn er weer twee nieuwe namen onthuld voor House of the Dragon. Via Comicbook.com wordt duidelijk dat de jonge actrices Milly Alcock en Emily Carey terugkerende rollen hebben in de serie die zich enkele honderden jaren voor de moederserie afspelen.

Milly Alcock en Emily Carey
Alcock speelt in de prequel de rol van de jonge Princess Rhaenyra Targaryen, het eerstgeboren kind van de koning, geboren uit puur Valyrisch bloed, en een drakenrijder. Emma D'Arcy speelt de opgegroeide Rhaenyra.

Carey speelt de jonge Alicent Hightower, de dochter van Otto Hightower, de Hand van de Koning, en de knapste vrouw in de Zeven Koninkrijken. Olivia Cooke speelt de opgegroeide Alicent.

De twee tieners hebben al wat producties achter hun naam staan. Carey ken je mogelijk uit de film Wonder Woman, waarin ze de twaalfjarige heldin speelde. Alcock heeft rollen gehad in onder meer de series Reckoning, Upright en The Gloaming.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale'-actrice in 'Batwoman' seizoen 3
Series / Nieuws

'Riverdale'-actrice in 'Batwoman' seizoen 3

Een opvallende naam is aan de cast van de superheldenserie toegevoegd.

Een opvallende actrice is toegevoegd aan de cast van Batwoman seizoen 3. Riverdale-actrice Robin Givens zal namelijk de belangrijke rol van Jada Jett spelen in de serie.

We kennen Givens vooral als Sierra McCoy in River Dale en Katy Keene. Ook regisseerde ze een paar afleveringen van Riverdale. Daarnaast zal ze binnenkort ook terugkeren als Darlene Merriman in de serie Head of the Class.

Jada is de CEO van Jet Industries en is niet bazig, maar wél de baas. Ze heeft zich naar de top moeten vechten en daarbij rekening moeten houden met haar onstuimige zoon. Jada heeft een goed hart, maar doet alles om haar familie te beschermen.

Wie is Jada precies?
Fans van de DC Comics denken dat Jada wel eens de live-action versie zou kunnen zijn van Jezebel Jet, een personage uit de Batman-strips uit medio 2000. In die strip was ze een model en minnares van Bruce Wayne. Uiteindelijk bleek ze een spion van de Black Glove te zijn.

Een hele andere theorie is dat Jada wel eens de biologische moeder van Ryan Wilder/Batwoman (Javicia Leslie) zou kunnen zijn. Aan het einde van het tweede seizoen werd immers onthuld dat Ryans biologische moeder nog in leven is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt met 'She-Hulk' een 'Deadpool'-achtige serie
Series / Nieuws

Disney+ maakt met 'She-Hulk' een 'Deadpool'-achtige serie

De serie gaat namelijk de vierde muur doorbreken is nu het gerucht dat gaat.

We weten dat Marvel Studios met de serie She-Hulk iets heel nieuws wil maken. Maar het begint erop te lijken dat de serie een wel heel onverwachte richting in gaat slaan.

The Direct stelt namelijk dat de serie de zogenoemde vierde muur zal doorbreken. Dat betekent dat het personage Jennifer Walters het publiek gaat aanspreken. Daar is wel een precedent voor in de comics, dus wie weet zit er wel een kern van waarheid in.

Deadpool-achtige serie
"Walter zal erkennen dat ze een personage in het Marvel Cinematic Universe is", lezen we op de site The Direct. Dat zou een interessante onthulling zijn, want dan wordt er nog iets gehint naar de komst van Deadpool in het MCU, waar we recent ook al meer over hoorden.

Het gerucht is tegelijk dat "de supersterke Walters meerdere interacties gaat hebben met mensen uit de echte wereld in haar tien afleveringen tellende serie", waarmee "de weg open ligt voor heel wat beroemdheden".

Daarmee zouden we ook meteen Megan Thee Stallion kunnen verklaren, de rapper die een cameo krijgt in de televisieserie. De opnames beginnen later dit jaar. De release van She-Hulk staat gepland voor volgend jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Stranger Things'? De schrijvers trollen je weer
Series / Nieuws

Fan van 'Stranger Things'? De schrijvers trollen je weer

De makers van Stranger Things hebben heel wat lol met het plagen van fans.

De schrijvers van Stranger Things hebben sinds jaar en dag een Twitter-account. Daar plaatsen ze regelmatig berichten met nieuws over de serie, maar soms maken ze ook gewoon grappen.

Dat laatste is nu aan de hand op het account van schrijvers Matt en Ross Duffer. Zij trollen fans van Stranger Things nu met de releasedatum van het aankomende vierde seizoen.

Een beetje plagen
Vier juli is de tweede verjaardag van de release van het derde seizoen. Fans hadden gehoopt dat ze een tease of een hint zouden krijgen voor de releasedatum van het vierde seizoen.

Bewust als ze waren van die verhalen en hoop van fans, besloot het Writers' Room-account daar op in te spelen. En nee, helaas hadden ze geen aankondiging voor de fans. Wel was er een kleine pesterij:



Stranger Things speelt zich af in het fictieve stadje Hawkins en volgt een reeks bovennatuurlijke gebeurtenissen die voortkomen uit experimenten in het Hawkins National Laboratory, waarbij de poort naar een andere dimensie - het Upside Down - geopend is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-acteurs zijn nu alweer even bij elkaar
Series / Nieuws

'Friends'-acteurs zijn nu alweer even bij elkaar

De cast van Friends is weer even samen geweest, na elkaar jaren niet gezien te hebben.

De cast van Friends bleek elkaar niet vaak samen gezien te hebben sinds de opnames van de televisieserie afgerond werden. Maar een deel van de hoofdrolspelers komt vaker bij elkaar en dat zien we ook nu weer.

Actrice Courtney Cox deelde wat foto's van haar Fourth of July-viering, die ze gedeeld bleek te hebben met co-sterren Jennifer Aniston en Lisa Kudrow. En ook zagen we Laura Dern (van Jurassic Park) voorbijkomen op de foto's. Gek is het niet dat er in korte tijd al meer dan drie miljoen likes kwamen op het bericht op Instagram.

Meer foto's
De komende tijd kunnen we wel meer van dit soort throwback foto's verwachten van actrice Cox. Het personage Monica Geller is namelijk niet het enige iconische personage dat ze snel opnieuw bezoekt.

Zo keert ze ook terug als Gale Weathers in de volgende Scream-film.

Bekijk op instagram


Vorig jaar vertelde Lisa Kudrow: "We hebben niet meer samen in een zaal voor een groep mensen gestaan. Ik bedoel, privé hebben we elkaar heus wel gezien. Maar het hele punt is dat we in dezelfde ruimte staan. En dat is niet veranderd."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wetenschappers geven antwoord op een grote 'Loki'-vraag
Series / Nieuws

Wetenschappers geven antwoord op een grote 'Loki'-vraag

Is het nou een krokodil of een alligator die we zien in Loki van Disney+?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is bijna een week verstreken sinds de vierde aflevering van Loki te zien was op Disney+. Vandaag krijgen we nummer vijf alweer te zien en dus kunnen we in een van de verrassende vragen duiken.

Na de aftiteling van Loki ontmoeten we vier verrassende Loki-varianten. Een daarvan is Kid Loki en die heeft wat lijkt op een krokodil Loki in zijn handen. De vraag was om welk reptiel het ging en daar hebben kenners een antwoord op.

Een nieuwe Loki
In de aflevering wordt Loki gedood door Ravonna Renslayer. Althans, daar lijkt het op, want de God of Mischief wordt wakker op een verwoeste plek waar vier andere Loki-varianten hem begroeten. Er staan Classic Loki, Kid Loki en Boastful Loki.

En dan is er de reptiel die vastgehouden wordt door Kid Loki. Voor fans was het een belangrijke vraag hoe die nou genoemd mag worden: Crocodile Loki of Alligator Loki? Esquire vroeg het aan een aantal wetenschappers, en die blijken opvallend uiteenlopende antwoorden te hebben.

"In tegenstelling tot alligators, hebben krokodillen vier tanden bloot liggen op de onderkaak," aldus John White van het Virginia Herpetological Society. "Het dier op je foto is een Amerikaanse Alligator (Alligator mississippiensis)."

Daar was bioloog Aaron M. Bauer van Villanova University het mee eens. Maar Mike Clifford, van de Virginia Herpetological Society zeker niet; "genetische analyse laat zien dat het de Crocogator lokii is."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cartoon Network brengt deze klassieke serie weer terug
Series / Nieuws

Cartoon Network brengt deze klassieke serie weer terug

Het lijkt erop dat de Powerpuff Girls nog een serie gaan krijgen de komende tijd.

Een nieuw handelsmerk dat aangevraagd is door Cartoon Network, is een eerste hint dat we mogelijk een nieuwe Powerpuff Girls en Adventure Time-serie aan zit te komen.

Cartoon Network vroeg namelijk patent aan op Powerpuff World en Adventure Time: Fionna & Cake. Het is onduidelijk of het gaat om nieuwe series die echt op Cartoon Network te zien moeten zijn, of toch iets anders.

Nieuwe series?
Het gaat natuurlijk om twee franchises met heel wat fans over heel de wereld. Zo'n aanvraag wordt dan ook niet zomaar gedaan. Voor het handelsmerk geldt dat er gekeken wordt naar de volgende activiteiten:

"Opleiding; een vorm van training; entertainment; sport en cultuur; een multimedia programma met komedie, actie en avontuur dat via verschillende platform op verschillende media te zien is."

Zo bezien lijkt het er zomaar op dat de Powerpuff Girls-personages te zien kunnen zijn in een eigen serie. Wie weet gaat Cartoon Network er op zo'n manier wel iets van maken waardoor we een nieuwe serie te zien kunnen krijgen.

Hoe dan ook wordt er intussen ook nog gewerkt aan een live-action serie door The CW. Die wordt nu helemaal opnieuw gemaakt na een tegenvallende pilot.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gossip Girl' dumpt al zijn oorspronkelijke sterren
Series / Nieuws

'Gossip Girl' dumpt al zijn oorspronkelijke sterren

De revival van Gossip Girl brengt niemand terug, zelfs niet voor een cameo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt een reboot van Gossip Girl aan. Maar opmerkelijk genoeg krijgen we in de reboot geen van de oorspronkelijke castleden te zien.

Een decennium geleden kwam Gossip Girl, na maar liefst vijf jaar op televisie, tot een einde. We volgen in de show de levens, schandalen en relaties van diverse jonge socialites in New York. En de toekomst van de franchise verkeert nu in handen van Joshua Safran, die helemaal zijn eigen ding gaat doen.

Geen oorspronkelijke castleden
In plaats van de serie opnieuw uit te willen vinden, keren in de reboot geen oude bekenden terug. We volgen in plaats daarvan een aantal nieuwe personages.

Daarmee keren de belangrijkste castleden, gespeeld door onder meer Blake Lively (Serena van der Woodsen), Ed Westwick (Chuck Bass), Leighton Meester (Blair Waldorf), Sebastian Stan (Carter Baizen) en Chance Crawford (Nate Archibald) dus niet terug.

Safran liet tijdens een interview weten dat hij hier bewust voor koos. "Hopelijk komt het ooit zover en zullen we de cast vragen om terug te keren als het eenmaal zover is. Er zitten wat cameo's in het eerste seizoen van mensen van de oorspronkelijke serie, maar niet de series regulars. Het publiek zou de nieuwe personages namelijk nooit accepteren als ze in de schaduw van de oorspronkelijke personages staan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans spotten grote fout in seksscène van Netflix-serie 'Sex/Life'
Series / Nieuws

Fans spotten grote fout in seksscène van Netflix-serie 'Sex/Life'

De serie Sex/Life bevat een foutje bij een van de momenten waarop een personage helemaal naakt te zien is.

Met een titel als Sex/Life wisten we eigenlijk vrij zeker dat de Netflix-serie mensen aan de praat zou krijgen. In aflevering 3 zit echter een bijzonder moment waar heel wat mensen stil van werden. Maar ook omdat ze iets missen.

Goed, wat is er dan aan de hand? In de derde aflevering van de serie staat Brad, de vroegere geliefde van Billie, onder de douche. We zien echt zo'n beetje alles van hem, heel expliciet op een manier die je niet helemaal zou verwachten van Netflix. Maar er mist iets.

Details missen
Showrunner Stacy Rukeyser vertelde aan Collider dat het moment niet zomaar toegevoegd werd aan de serie. Volgens Rukeyser was het de bedoeling om te laten zien hoe "geobsedeerd" de man van Billie, Cooper, zou raken met het verleden.

En of het frontale naakt van acteur Adam Demos nou nodig was of niet, het dient wel een belangrijke functie: om de kijker af te leiden van een grote fout in de continuïteit.

In de volgende aflevering neemt Brad namelijk een tattoo van twee kleine bijen, net boven zijn kruis. Daarmee wil hij zijn relatie met Billie symboliseren. Prima, maar waar zijn die bijen gebleven in aflevering drie?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' sneller te zien dan je denkt
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' sneller te zien dan je denkt

De serie House of the Dragon gaat er sneller komen dan je misschien zou verwachten.

Game of Thrones kwam een kleine twee jaar geleden tot een einde en heel wat mensen missen de franchise. Gelukkig kondigde HBO al in 2019 aan dat er een nieuwe serie zou komen: House of the Dragon.

De serie House of the Dragon duikt in het verleden van de familie Targaryen en laat zien hoe de oorlog onder de familie precies verliep. Daarmee leren we vermoedelijk ook meer over het verhaal van Daenerys en waarom zij zo gemakkelijk doordraaide uiteindelijk.

Snel te zien
De vraag is natuurlijk met name wanneer de serie ergens te zien zal zijn. Daar liet HBO nog niets over los, maar George R.R. Martin, bedenker van de franchise, opmerkelijk genoeg wel.

Hij kreeg een eredoctoraat van zijn alma mater, de Northwestern University. En tijdens zijn gesprek liet hij weten dat de serie House of the Dragon al in de lente van 2022 te zien moet zijn.

"Nu ontwikkel ik meer series voor HBO en hebben we een nieuwe serie - House of the Dragon - die eraan zit te komen en op dit moment in Londen en Cornwall, in Engeland, opgenomen wordt. Vermoedelijk is die volgende lente te zien. Maar ik ontwikkel ook andere series voor hen."

De lente van 2022 duidt natuurlijk op april tot en met juni ongeveer, waarmee de serie al over driekwart jaar te zien kan zijn!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.