'Friends'-acteurs zijn nu alweer even bij elkaar

'Friends'-cast nu alweer even bij elkaar

De cast van Friends is weer even samen geweest, na elkaar jaren niet gezien te hebben.

Jim Pedd, 7 juli 2021 om 09:20

De cast van Friends bleek elkaar niet vaak samen gezien te hebben sinds de opnames van de televisieserie afgerond werden. Maar een deel van de hoofdrolspelers komt vaker bij elkaar en dat zien we ook nu weer.
Actrice Courtney Cox deelde wat foto's van haar Fourth of July-viering, die ze gedeeld bleek te hebben met co-sterren Jennifer Aniston en Lisa Kudrow. En ook zagen we Laura Dern (van Jurassic Park) voorbijkomen op de foto's. Gek is het niet dat er in korte tijd al meer dan drie miljoen likes kwamen op het bericht op Instagram.

Meer foto's
De komende tijd kunnen we wel meer van dit soort throwback foto's verwachten van actrice Cox. Het personage Monica Geller is namelijk niet het enige iconische personage dat ze snel opnieuw bezoekt.

Zo keert ze ook terug als Gale Weathers in de volgende Scream-film.Vorig jaar vertelde Lisa Kudrow: "We hebben niet meer samen in een zaal voor een groep mensen gestaan. Ik bedoel, privé hebben we elkaar heus wel gezien. Maar het hele punt is dat we in dezelfde ruimte staan. En dat is niet veranderd."
Lees meer over: Friends, HBO Max, revival

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws