'The Boys' seizoen 3 krijgt zijn eerste teaser

'The Boys' seizoen 3 krijgt zijn eerste teaser

Maak je maar klaar voor een heerlijk nieuw seizoen van de serie The Boys.

Jim Pedd, 8 juli 2021 om 11:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste teaser voor het derde seizoen van The Boys laat zien wat er gebeurt na de cliffhanger aan het einde van het tweede seizoen. Maar dan niet in de vorm die fans wellicht zouden verwachten.
In oktober bracht Amazon het tweede seizoen van zijn serie tot een einde. Sindsdien wachten fans op een update over het nieuwe seizoen. Nu blijkt dat er grote chaos is.

Eerste teaser
Voor als je een opfrisser nodig hebt: het tweede seizoen van The Boys eindigde met de onthulling dat congreslid Victoria Neuman niet zo goed is als je zou verwachten. Ze bleek zelf superkrachten hebben en die te gebruiken om hoofden van mensen op te blazen.

Extra moeilijk is 't feit dat Hughie haar om een baan vroeg, en we hem daarna niet meer zagen. En Homelander verkeert in een dieptepunt, nu het uit is met zijn vriendin Stormfront en hij verslagen is door de overgebleven vrouwen van The Seven. The Boys zijn bovendien uit elkaar.

Vandaag debuteerde op Vought International een video van het Vought News Network, dat nu een update geeft over hoe het ervoor staat:


EW onthult overigens dat er de komende tijd heel wat van dit soort clips te zien moeten zijn. Duidelijk is nu dat Homelander zich gedeist houdt en dat het publiek nog niet weet hoe het met Neuman zit.
Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Trailer

Populair nieuws