search
Netflix onthult beelden van het gruwelijke 'Kingdom'
Series / Trailer

Netflix onthult beelden van het gruwelijke 'Kingdom'

De serie Kingdom krijgt met Ashin of the North een belangrijke toevoeging.

Netflix heeft eindelijk de volledige trailer vrijgegeven voor Kingdom: Ashin of the North. Dat is een 92 minuten durende aflevering die volgt als prequel op Kingdom.

De zombieserie van Netflix kent tot nu toe twee seizoenen. Het tweede eindigde met een grote cliffhanger. We zagen een dame verschijnen die zowaar de reden leek te zijn waardoor de zombies konden ontstaan. En nu krijgen we meer context van wat we kunnen verwachten.

Ashin of the North
De aflevering Ashin of the North moet vanaf 23 juli te zien zijn op Netflix. Vandaag zagen we een trailer daarvoor, die een gedetailleerder beeld schetst van de jeugd van Ashin (gespeeld door Jun Ji-Hyun).

Zij ontdekt de heilige Resurrection Plant in een sectie van de jungle die al meer dan een eeuw niet meer toegankelijk is voor mensen. De trailer hint ook naar de problemen waar Ashin mee te maken kreeg en dat blijken behoorlijk traumatische gebeurtenissen te zijn.

Daardoor gaat ze op een wraakmissie om "elk levend ding" te vermoorden in het Korea van de middeleeuwen. Check hier de nieuwe trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen