'The Witcher: Blood Origin' maakt ineens heel veel vaart

'The Witcher: Blood Origin' maakt ineens vaart

Het lijkt dan eindelijk gestaag te gaan met de serie The Witcher: Blood Origin.

Jim Pedd, 9 juli 2021 om 11:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een nieuw castlid aangekondigd voor de serie The Witcher: Blood Origin. Sophia Brown blijkt gecast te zijn in de rol van Éile, een bijzonder personage.
Volgens Netflix is Éile "een elite krijgster, die nu nomadisch muzikant is en gedwongen wordt om weer de weg van het zwaard te volgen na een grote gebeurtenis op het Continent, die haar op een queeste voor wraak en redemptie stuurt".

Nieuw gecast
Mocht het heel bekend klinken, dan is dat niet gek. Het is namelijk dezelfde rol waar actrice Jodie Turner-Smith in gecast was, alvorens ze de serie moest verlaten.

Vandaag vindt de WitherCon plaats, de eerste Con voor de franchise. Gisteren bleek ook al dat actrice Michelle Yeoh gecast was in de serie. Zij speelt "de laatste van haar nomadische stam van zwaard-elfen".

De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich 1.200 jaar in het verleden af, en draait om het verhaal van de eerste Witcher, en de gebeurtenissen die leidden tot de conjunction of the spheres, waarbij de werelden van monsters, mensen en elfen botsten.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, The Witcher Blood Origin, The Witcher

Populair nieuws