Keert deze 'Agents of SHIELD'-held terug op Disney+?

Keert deze 'Agents of SHIELD'-held terug?

Agent Coulson lijkt zomaar eens terug te kunnen keren in de serie What If...?

Jim Pedd, 10 juli 2021 09:54

Acteur Clark Gregg speelt al sinds het begin een belangrijke rol in het Marvel Cinematic Universe. Maar met zijn personage, Phil Coulson, is iets geks aan de hand.
Nadat hij om het leven kwam in de film The Avengers, kreeg hij namelijk een eigen verhaal in de serie Agents of SHIELD. Waar die serie zich eerst koppelde aan het MCU, werd deze vervolgens expliciet losgekoppeld.

Weer te zien?
Het verhaal gaat al enige tijd dat Gregg weer terug moet keren in de franchise. Dat deed hij gelukkig in 2019 met de film Captain Marvel en ook wordt gespeculeerd dat hij te zien is in de animatieserie What If...?

Dat is ook waar Gregg zelf naar hint op sociale media. Na het debuut van de eerste trailer, deelde Gregg die op zijn Twitter-account. Het was een verdacht moment voor fans, die concludeerden dat hij misschien wel een cameo zou krijgen.

Waarop een van de fans retweette met de opmerking 'dood' te zullen gaan als Gregg te horen is in de serie. En de acteur reageerde met de opmerking: "niet doen". Dat wordt door velen opgevat als een hint! Hieronder het bericht:


Lees meer over: Agents of SHIELD, ABC, Agent Coulson, Clark Gregg, Marvel Studios, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws