search
Gaaf: 'Evil' krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

Gaaf: 'Evil' krijgt een derde seizoen

Paramount+ gaat door met de serie Evil en maakt dus nog meer nieuws!

Net drie afleveringen in zijn tweede seizoen, heeft Paramount+ al besloten om hitserie Evil ook een derde reeks te gunnen. Wekelijks debuteert een nieuwe aflevering op de streamingdienst

Centraal in Evil staat het personage van Katja Herber, klinisch en forensisch psycholoog Kristen Bouchard. Zij onderzoekt samen met priester-in-opleiding David (Mike Colter) en contracteur Ben Shakir (Aasif Mandvi) de onverklaarde fenomenen in de logboeken van de kerk. De drie proberen vragen over de oorsprong van het kwaad vanuit religieus en wetenschappelijk perspectief op te lossen en te beantwoorden.

Nieuw seizoen
Het eerste seizoen van de serie was, toen het arriveerde in 2019, een van de best ontvangen televisieseries. En het tweede seizoen zet zijn trend voort, met weer goed ontvangen afleveringen.

Bovendien bevindt het kwaad zich nu dichter bij de personages dan ooit tevoren. Kirsten worstelt met haar eigen 'donkere' kant. Ben wordt door nachtmerries achterna gezeten. Kortom: dat belooft wat.

Hoewel Evil een kritisch goed ontvangen serie is, worstelt de serie met kijkcijfers. Het eerste seizoen zag het aantal kijkers tussen de eerste en laatste aflevering terugzakken van 4,56 miljoen naar 3,19 miljoen. Maar met de verhuizing van de serie gaat het weer helemaal goed.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen