search
CBS heeft het gehad met 'Evil' en 'Seal Team'
Series / Nieuws

CBS heeft het gehad met 'Evil' en 'Seal Team'

CBS heeft bekend gemaakt dat het helemaal klaar is met twee van haar series, namelijk 'Evil' en 'Seal Team'...

Geoffrey Ketels
CBS heeft bekend gemaakt dat het niet verder gaat met twee van haar series. Het gaat hierbij om Evil en Seal Team. Toch hoeft dit geen slecht nieuws te zijn voor de fans.

Ondanks het feit dat CBS geen toekomst meer blijkt te zien in de aangehaalde series is het zo dat dit duidelijk wel geldt voor Paramount+. Deze laatste heeft namelijk aangekondigd zowel Evil als Seal Team over te nemen.

Niet alleen de bovenstaande series worden opgenomen door Paramount+. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid ook gelden voor de serie Clarice. Voor deze moeten we echter nog even onder voorbehoud spreken, want de onderhandelingen daarvoor zijn nog lopende.

Vijfde seizoen voor Seal Team
De aangekondigde verhuizing van Seal Team naar Paramount+ heeft meteen ook de aankondiging van een vijfde seizoen met zich meegebracht. De eerste vier afleveringen van dit nieuwe seizoen zullen nog te bekijken zijn bij CBS. Voor de resterende afleveringen geldt dat ze exclusief zullen worden uitgezonden door Paramount+. Het vijfde seizoen moet als het goed is in de herfst van dit jaar verschijnen.

Ook voor Evil geldt dat ze in de aankomende herfst terug te zien zal zijn. In deze serie volgen we uiteraard onder meer de Nederlandse Katja Herbers die we eerder ook al zagen optreden in de serie Westworld. Deze serie krijgt een tweede seizoen welke dus niet meer bij CBS, maar wel bij Paramount+ zal verschijnen.

Aanbevolen artikelen