search
'Loki' lijkt een van de meest machtige Marvel-wezens getoond te hebben
Series / Nieuws

'Loki' lijkt een van de meest machtige Marvel-wezens getoond te hebben

De serie Loki lijkt zowaar een van de grootste wezens van de franchise getoond te hebben.

De vijfde aflevering van Marvel-serie Loki zit barstensvol easter eggs. Zo zien we de legendarische Thanos Copter voorbij komen in de aflevering en zijn er onder alle shots van omgevingen heel wat interessante dingen verborgen.

Michael Waldron, schrijver van de serie, wist samen met regisseur Kate Herron heel wat easter eggs te plaatsen. Een daarvan is wel heel erg duidelijk in het zicht verstopt.

The Living Tribunal
Mogelijk verbergt zich recht voor je ogen een van de machtigste entiteiten van de Marvel-comics in de vijfde aflevering.

Langzaamaan leren we in de Marvel-franchise meer en meer kennen van verschillende grote kosmische entiteiten. Zo bouwt Marvel Studios op richting een universum vol vrij bizarre zaken.

Een daarvan lijkt The Living Tribunal te zijn. In de comics handelt die entiteit vooral om de balans in het multiversum te bewaren, en grijpt het in als een van de universa te dominant of te machtig lijkt te worden.

Gewoonlijk is The Living Tribunal een driehoofdige aanwezigheid, maar in de serie Loki lijkt zich een standbeeld van The Living Tribunal te bevinden. Dat belooft wat voor de ontwikkelingen van de komende jaren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen