search
Wow! Heeft Marvel per ongeluk een megatwist in 'Loki' onthuld?
Series / Nieuws

Wow! Heeft Marvel per ongeluk een megatwist in 'Loki' onthuld?

Loki krijgt woensdag aanstaande zijn seriefinale, wat gaat deze tweet betekenen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van [url1=https://www.disneyplus.com/nl-nl/series/loki/6pARMvILBGzF]Loki[/url]1 is volgende week dan eindelijk te zien op Disney+. Er zijn nog heel wat vragen die antwoord behoeven. Mogelijk is er eentje verklapt.

Denk maar aan de vraag wie de TVA nou precies runt. Recent leerden we al dat de mensen die voor de TVA werken zelf Variants zijn. Ook leerden we dat de Time Keepers nep zijn en er dus iemand heel anders achter de organisatie zit.

Wie is geen Loki?
Nu lijkt Marvel Studios op Twitter per ongeluk een grote onthulling gedaan te hebben. In een bericht dat nu verwijderd is, lezen we namelijk:

"Dames en heren... De Loki's. Zie ze allemaal in de vijfde aflevering van Marvel Studios' #Loki, dat nu streamt op Disney+."

Interessant is dat daarbij foto's te zien waren van Alligator Loki, Boastful Loki en opvallend genoeg ook van Hunter B-15. Die werd vervolgens verwijderd, maar interessant is dat Sylvie in de serie tegen haar zei: "We zijn hetzelfde".

Zou dat dan betekenen dat alle varianten Loki's zijn? Of speelt er iets anders? We weten het snel, want op 14 juli is de finale van Loki al te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen