Geen tweede seizoen voor 'Gracepoint'

Op de BBC worden de avonturen van Det. Alec Hardy wel voortgezet.

Jim Pedd, 16 december 2014 12:34

TV Line meldt dat het over en uit is voor de mysterie-serie Gracepoint van Fox. De remake van Broadchurch zal dus geen tweede seizoen krijgen. Fox wijt het annuleren van de serie aan lage kijkcijfers. Aan de cast zal het niet gelegen hebben, want de hoofdrollen in Gracepoint werden gespeeld door niemand minder dan David Tennant en Anna Gunn.
Naar de premièreaflevering keken in oktober slechts 4,8 miljoen mensen en dat aantal zakte naar 4 miljoen voor de finale van het eerste seizoen, die afgelopen week uitgezonden werd. Ondanks dat Fox de serie aankondigde als een gelimiteerde reeks, bestond altijd de mogelijkheid meer afleveringen te maken, gezien het feit dat het bronmateriaal ook een tweede seizoen krijgt.

Broadchurch, waarin David Tennant ook de rol van Detective Alec Hardy speelt, begint op 4 februari met uitzenden van het tweede seizoen. Gelukkig wordt het verhaal van de rechercheur dus gewoon voortgezet.

Bron: TVLine

Lees meer over: Gracepoint, David Tennant, Anna Gunn, Remake, Fox, tweede seizoen, geannuleerd, serie, eerste seizoen, 1 seizoen, broadchurch, bbc

Informatie over de serie: Gracepoint

Populair nieuws