search
'The Witcher'-fans zijn nu al dolblij met seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-fans zijn nu al dolblij met seizoen 2

Netflix heeft met The Witcher heel wat fans blij gemaakt en dat lijkt zo te blijven.

Tijdens de WitcherCon kregen we, precies zoals verwacht, heel wat nieuws te zien over The Continent en de serie The Witcher. Zo waren er de eerste foto's en ook een trailer voor het tweede seizoen van de serie.

Die beelden zagen er weer heerlijk duister uit, precies zoals we een beetje zijn gaan verwachten van de televisieserie. Henry Cavill's Geralt of Rivia keert duidelijk terug naar zijn thuis van Kaer Morhen, en hij neemt Ciri met zich mee.

Duidelijke richting
Ciri en Geralt gaan dus naar Kaer Morhen, waar ze erachter komen dat de jonge vrouw heel wat grote krachten heeft, meer dan je misschien zou verwachten. Op 17 december - als het seizoen te zien is op Netflix - zullen we daar meer van te zien krijgen.

Hoe dan ook is duidelijk dat fans dolblij zijn met de eerste trailer en de foto's die we te zien kregen. We doen een greep uit de vele reacties op sociale media:



In The Witcher denkt Geralt dat Yennefer om het leven gekomen is bij de slag om Sodden en dus neemt hij Ciri mee naar Kaer Morhen. Al snel blijkt er meer aan de hand te zijn met de jonge vrouw.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen