Gaat 'The Blacklist' eigenlijk nog wel lang door zonder deze actrice?

The Blacklist gaat door, maar zonder deze actrice

Het negende seizoen van The Blacklist moet het echt doen zonder Megan Boone.

Jim Pedd, 13 juli 2021 om 09:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Megan Boone verlaat The Blacklist na acht seizoenen. De serie krijgt nog een negende reeks, maar nu hoofdpersoon Elizabeth Keen weg is, lijkt het er niet per se op dat de serie nog lang door kan gaan.
De vraag is dan ook heel erg hoe de serie precies verder kan gaan. Vooropgesteld is zeker dat The Blacklist een negende seizoen krijgt. Al in januari werd dat besteld en tekende James Spader weer om terug te keren als Raymond 'Red' Reddington.

Einde The Blacklist?
In de serie is Red een crimineel meesterbrein dat zichzelf aangeeft bij de FBI. Hij wil hen helpen internationale criminelen op te pakken, maar op voorwaarde dat hij daarbij mag samenwerken met Special Agent Elizabeth keen.

Centraal stond de afgelopen acht seizoenen het verhaal van Reddington en Keen. Heel lang zagen we eigenlijk nooit echt wat de band tussen die twee nou echt was, tot de finale van het achtste seizoen.

Maar goed, Boone is nu weg en daarmee zal het verhaal niet verder uitgediept worden. Van de oorspronkelijke castleden zijn enkel Spader, Harry Lennix en Diego Klattenhoff over (hoewel Amir Arinson ook sinds het begin betrokken is).

De speculatie is dat de serie mogelijk richting zijn einde gaat, ook nu naast Boone bedenker Jon Bokenkamp opgestapt is. Tijd zal het leren , maar duidelijk is dat de serie allang over zijn hoogtepunt heen is. Elke seizoen weer verliest men kijkers. Waar de boel begon met een gemiddelde van 14,95 miljoen kijkers in het eerste seizoen, zijn er daarvan in het zevende seizoen nog maar 6,88 miljoen over.
Bron: THR

Lees meer over: The Blacklist, Megan Boone, NBC

Informatie over de serie: The Blacklist

Populair nieuws