Schokkende onthullingen in finale 'The Blacklist' seizoen 8

Grote onthullingen in finale 'The Blacklist' S8

Actrice Megan Boone zal na meer dan 150 afleveringen niet meer in de serie te zien zijn.

Zilko Tarici, 26 juni 2021 11:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De laatste aflevering van seizoen 8 van The Blacklist zat vol met grote onthullingen. Megan Boone, een van de hoofdrolspelers, heeft de serie nu definitief verlaten, waarmee het verhaal van Elizabeth 'Liz' Keen tot een einde komt.
Het verhaal van Liz zat in seizoen 8 vol met twists: haar moeder Katarina was blijkbaar vermoord door Raymond 'Red' Reddington (James Spader) nadat zij en Liz geheimen ontrafelden over Reds verleden. Als wraakactie zette Red Liz op de 'Blacklist' om opgejaagd te worden door haar eigen FBI-collega's.

Arme Liz
In de tweedelige finale van The Blacklist seizoen 8 zagen we hoe Liz Keen en Red crimineel Neville Townsend wisten te verslaan, maar niet konden ontkomen aan de dreiging die Townsend gepland had staan.

Na een reeks andere onthullingen loopt alles mis: Liz twijfelt wanneer ze haar vijand in het vizier heeft, en wordt neergeschoten door Townsends rechterhand Vandyke (Lukas Hassel). Red kan alleen maar toekijken hoe Liz overlijdt.

Alle grote vragen die er waren over Liz zijn beantwoord in deze laatste afleveringen, maar desalniettemin blijven er genoeg verhaallijnen over om verder uit te diepen in een negende seizoen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Blacklist, James Spader, Megan Boone, Netflix, Lukas Hassel

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws