Wanneer verwachten we 'Lord of the Rings' van Amazon?

Wanneer verwachten we Lord of the Rings van Amazon

De Lord of the Rings-serie van Amazon is ongetwijfeld een serie waar iedereen naar uitkijkt.

Jim Pedd, 13 juli 2021 om 10:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn weinig series waar mensen zo erg naar uit zullen kijken als The Lord of the Rings van Amazon Prime Video. Gek is dat niet gezien de populariteit van het bronmateriaal.
Maar sinds we weten hoe bijzonder hoog het budget van het eerste seizoen is, kijken mensen er nog veel meer naar uit. De serie kost in zijn eerste reeks zo'n 465 miljoen dollar en krijgt daar naar verluidt een seizoen van twintig afleveringen voor. Maar waar blijven die afleveringen?

Wanneer te zien
De serie The Lord of the Rings heeft nog maar weinig details gekregen. Dat betekent dat we los van de cast en een algemene plotsynopsis eigenlijk nog maar weinig weten. We hebben ook nog geen materiaal rond de serie gezien en tasten dus volledig in het duister.

Tegelijk weten we wel dat Amazon Prime Video de serie al dit jaar vrij zou willen geven. De opnames begonnen in 2020 al en het duurde na de eerste twee afleveringen vier tot vijf maanden voordat die weer hervat zouden worden. Dat kwam omdat men wilde kijken of het 'werkte' wat gemaakt werd.

Dat bleek wel het geval te zijn, want de opnames zijn in volle gang. Dat betekent dat we vermoedelijk niet eens meer zo heel lang op de serie hoeven te wachten.
Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, JRR Tolkien

Populair nieuws