Krijgt 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' nu al een tweede seizoen?

Tweede seizoen voor The Book of Boba Fett?

De serie The Book of Boba Fett moet nog beginnen, maar nu al horen we geruchten.

Jim Pedd, 13 juli 2021 om 14:18

Er is nog niet gesproken over een tweede seizoen voor The Book of Boba Fett. Dat zegt acteur Temuera Morrison, die in de serie de hoofdrol van Boba Fett speelt.
De acteur keert straks weer terug in de spin-off serie, waarin hij laat zien hoe het Boba Fett vergaat als nieuwe misdaadheer van Tatooine (nadat hij het van de familie Hutt overgenomen heeft). Ook keert Ming-Na Wen terug als Fennec Shand, die trouw is aan Boba Fett.

Tweede seizoen?
Er is volgens Morrison nog niet gesproken over de toekomst van de serie. Hij vertelde tegenover Express dat hij nog helemaal niets gehoord heeft over een mogelijk tweede seizoen.

"Ik denk dat ze wat dingen moeten overwegen. De boom groeit nog altijd. Ze zullen eerst het water willen testen, dus we hebben het er nog niet over gehad," aldus Morrison.

Dat zou dus kunnen betekenen dat de grote bazen van Lucasfilm eerst willen zien of de serie wel een succes is. Daar komt ook nog eens bij dat er heel veel spin-off series ontwikkeld worden in de franchise en dat men wellicht ook niet altijd alles kan blijven maken.

Wat het ook wordt, in december is de serie te zien!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Temuera Morrison

Populair nieuws