search
Paris Hilton krijgt een eigen serie op Netflix maar het is niet wat je denkt!
Series / Nieuws

Paris Hilton krijgt een eigen serie op Netflix maar het is niet wat je denkt!

De serie is echter wellicht niet helemaal wat je in eerste instantie zou verwachten...

Geoffrey Ketels
Paris Hilton is ondertussen 40 en dat is duidelijk het sein voor de Amerikaanse schone om haar acteerprestaties terug van onder het stof te halen. Ze doet dit voor een exclusieve serie voor streamingdienst Netflix.

Nu ja, veel acteerwerk komt er in de serie die Paris Hilton gaat opnemen voor Netflix eigenlijk niet aan te pas. De reeks waarvan sprake is, is namelijk een... kookprogramma! Ondanks het feit dat dit niet helemaal is wat we in eerste instantie hadden verwacht blijkt de Amerikaanse wel een prima kokkin te zijn.

Cooking With Paris
De serie heeft de naam Cooking With Paris gekregen en zal bestaan uit zes afleveringen. In de reeks zal Paris koken voor een aantal van haar vrienden. Ze zal in elke aflevering aan de slag gaan met een voor haar in eerste instantie nog onbekend aantal ingrediƫnten en recepten.

De kijker volgt haar vanaf haar bezoek aan de supermarkt tot het moment waarop het gerecht wordt geserveerd. De woordvoerder van de Amerikaanse schone liet alvast het volgende optekenen:

"We gaan niet stellen dat Paris een getrainde chef is. Dat is ook helemaal niet wat ze probeert te zijn. Met de hulp van enkele van haar beroemde vrienden is ze echter vastbesloten om op zoek te gaan naar nieuwe ingrediƫnten en recepten om de lekkerste maaltijden te kunnen maken."

Het is niet voor het eerst dat Paris haar kookkunsten aan de wereld laat zien. Vorig jaar nog postte de Amerikaanse dan ook een video op Youtube waarin ze uitlegde hoe ze lasagne maakt. De video werd meteen een instant hit. Netflix hoopt met de nieuwe reeks duidelijk om datzelfde succes (minstens) te evenaren.

De serie Cooking with Paris is vanaf 4 augustus te zien op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen