Fox bestelt veelbelovende 'The Last Police' pilot

Fox bestelt veelbelovende 'The Last Police' pilot

De pilot wordt gebaseerd op het boek 'The Last Policeman' van Ben Winters...

Geoffrey Ketels, 13 juli 2021 om 15:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fox heeft bekend gemaakt dat het de pilot heeft besteld voor de serie The Last Police. De reeks zal gebaseerd zijn op The Last Policeman van Ben Winters.
Verantwoordelijk voor het schrijven van het script van The Last Police is Kyle Killen. Bovendien zal hij ook de verschillende afleveringen van de reeks gaan regisseren. Killen doet verder ook dienst als uitvoerend producent.

De bekendmaking is niet alleen goed nieuws voor fans van het boek The Last Policeman van Ben Winters. Bovendien is het ook meteen de eerste bestelling die werd geplaatst door Fox voor het productieseizoen 2021/2022.

Apocalyps
In The Last Police volgen we (hoe kan het ook anders) een agente of eigenlijk beter gezegd een detective uit een klein stadje. De reeks speelt zich af op het moment dat een asteroïde koers aan het zetten is naar de Aarde. Wat dreigt is een apocalyptische botsing die zomaar eens het einde van het leven op Aarde zou kunnen betekenen zoals we dat op vandaag kennen.

Voor de detective geldt dat zij gelooft dat ze is uitverkoren om de mensheid van de ondergang te redden, maar haar cynische partner lijkt het daar niet helemaal mee eens te zijn. Hij stelt zich dan ook vooral de vraag waar hij nu precies meer van zal genieten, van het einde van de wereld of van de waanvoorstellingen waar de detective volgens hem aan lijdt.

Wanneer de pilot van The Last Police afgewerkt moet zijn is momenteel niet bekend.

Lees meer over: Fox, serie, series, The Last Police

Populair nieuws