'The Witcher' onthult eindelijk zijn nieuwe Witchers

The Witcher onthult eindelijk zijn nieuwe Witchers

De serie van Netflix, The Witcher, zit vol met nieuwe Witchers in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 15 juli 2021 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De WitcherCon bracht ons heel wat nieuwe details over het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher. Maar we kregen weinig te zien van de nieuwe Witchers die we gaan ontmoeten.
We wisten natuurlijk al dat er naast Geralt andere Witchers zouden zitten in dit tweede seizoen. Naast Geralt leren we Vesemir, Eskel, Lambert en Coen zien. En vandaag is er een foto die hen zo'n beetje allemaal tegelijk laat zien.

Tweede seizoen van The Witcher
De nieuwe Witchers die je kan zien op de foto zijn verzameld in de grote hal van Kaer Morhen. Je ziet Kim Bodnia als Vesemir, Paul Bullion als Lambert, Yasen Atour als Coen en Basil Eidenbenz als Eskel. Hen leren we straks snel in de serie kennen.

Geralt neemt Ciri namelijk mee naar Kaer Morhen, waar de School of the Wolf gevestigd is en Geralt zijn training kreeg. Hieronder het beeld, met Vesemir helemaal achterin:Maker Lauren Schmidt Hissrich teasde al dat we heel wat nieuwe Witchers kunnen verwachten in dit nieuwe seizoen.

"In het eerste seizoen leer je Geralt kennen en hij is voor ons het voornaamste voorbeeld van een Witcher. En er is een andere: Remus, die we ontmoeten in aflevering 3 en heel snel doodgaat. Voor ons draaide dit er dus heel erg om, om Geralt terug naar zijn roots te brengen en te leren waar hij vandaan komt en wat zijn verhaal en gevoel voor familie is."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, The Witcher, Geralt of Rivia, Henry Cavill

Populair nieuws