Nickelodeon-fans willen deze klassieke serie terugbrengen

Nickelodeon-fans willen deze serie terugbrengen

Danny Phantom moet terugkeren wat fans met een petitie betreft.

Jim Pedd, 15 juli 2021 om 07:19

Een petitie om Nickelodeon-serie Danny Phantom terug te brengen weet online goed te scoren en komt langzaamaan op gang. Dat kan betekenen dat men de serie zomaar eens terug gaat brengen.
Danny Phantom werd bedacht door Butch Hartman (die ons ook The Fairly OddParents bracht), en was tussen 2004 en 2007 te zien. Dat is een van de series die in het tijdperk uitgebracht werd, dat door velen gezien werd als de beste tijd van Nickelodeon.

Een revival
Fans van Danny Phantom laten nu vooral weten dat wat hen betreft er een revival van de serie aankomt. Een petitie die op Change.org te vinden valt, heeft al ruim 17.000 handtekeningen vergaard.

In de serie volgen we Danny Fenton. Hij krijgt meerdere verschillende superkrachten, waaronder onzichtbaarheid en de mogelijkheid om te vliegen, nadat hij een ongeluk meemaakt in het laboratorium van zijn door geesten geobsedeerde ouders.

Danny is in eerste instantie wat weifelend, maar besluit zijn krachten te omarmen en zijn familie en thuisstadje te beschermen tegen kwaadwillende geesten. De formule blijkt zo'n succes dat mensen de serie nu dus duidelijk terug willen hebben, ruim een decennium na de finale.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Danny Phantom, Nickelodeon, Petitie

Populair nieuws