Ongelofelijk veel spanning in trailer 'Outer Banks' seizoen 2

Veel spanning in trailer 'Outer Banks' seizoen 2

Het tweede seizoen van 'Outer Banks' is te bekijken bij Netflix vanaf 30 juli 2021...

Geoffrey Ketels, 14 juli 2021 19:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van de serie Outer Banks staat binnenkort op Netflix. De streamingdienst heeft nu alvast een trailer op de wereld losgelaten.
De laatste rechte lijn naar de lancering van het tweede seizoen van Outer Banks is nu echt wel ingezet. Op 30 juli 2021 verschijnt het tweede seizoen namelijk op streamingdienst Netflix, maar nu reeds heeft het bedrijf ons een beetje (extra) warm gemaakt.

400 miljoen
In het tweede seizoen van deze serie zijn onder meer John B en Sarah natuurlijk helemaal terug. Zij hebben er een spannende ontsnapping opzitten en zijn op de vlucht. Uiteraard draait het verhaal vooral nog altijd om het bemachtigen van de 400 miljoen dollar. Echter is er ook een nieuw geheim in het spel dat de groep bezig zal houden.

Outer Banks wordt goed bekeken en kan ook op gespecialiseerde websites rekenen op een gunstige score. Op IMDB bijvoorbeeld heeft de serie op moment van schrijven een score van 7,6/10.

Wil jij ook alvast graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van deze reeks? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. Wil je graag meteen aan de slag kunnen gaan met het volledige tweede seizoen? Dan moet je daarvoor nog even geduld hebben tot 30 juli!Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws