search
Behind-the-scenes 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Video/clip/featurette

Behind-the-scenes 'Game of Thrones' seizoen 4

We zien weer wat nieuwe beelden van het gigantische nieuwe seizoen.

[video_embed]99[/video_embed]


Na de eerste trailer van HBO-serie Game of Thrones, is er nu een behind-the-scenes vrijgegeven. In bovenstaande video wordt bovenal benadrukt hoe groots aanpak van HBO wel niet is. Dit jaar waren er 136 opnamedagen, zeshonderd pagina's aan script en zes regisseurs. Mooi aan de video is dat er naast al deze feitjes ook nieuwe beelden zijn van de sets, en belangrijke scènes.

Het vierde seizoen van Game of Thrones is gebaseerd op de tweede helft van het boek A Storm of Swords en een deel van boek vier, A Feast For Crows, en zelfs boek vijf, A Dance with Dragons. Van de cast keren o.a. Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon) terug.

Seizoen 4 gaat op 6 april in de Verenigde Staten in première. Een dag later is de eerste aflevering in Nederland al beschikbaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen