search
'Armor Wars' brengt dit naar Disney+

'Armor Wars' brengt dit naar Disney+

De serie Armor Wars brengt iets heel nieuws naar Don Cheadle's rol.

Jim Pedd
Don Cheadle hint erop dat War Machine nog een mooie toekomst tegemoet gaat. Het personage wordt sinds Iron Man 2 gespeeld door Cheadle, die de rol overnam van Terrence Howard.

Een decennium later is Cheadle een van de acteurs die het langst te zien is in de Marvel-franchise. Zeer recent speelde hij bijvoorbeeld nog in de serie The Falcon and the Winter Soldier. Hoewel hij slechts twee minuten in beeld kwam, werd Cheadle toch genomineerd voor een Emmy.

Mooie toekomst
Nu Marvel Studios afscheid genomen heeft van een aantal van de grootste helden, moeten er vervangers opstaan. Iron Man wordt bijvoorbeeld vervangen door War Machine en straks ook door Ironheart.

Tijdens een interview vertelde Cheadle dat de Disney+-serie op een heel "ander niveau" kijkt naar War Machine (ofwel Rhodes). We leren "wat hem drijft".

Tegenover Entertainment Weekly vertelde Cheadle: "Wat zo mooi is, is dat wat er komen gaat, op een heel ander niveau werkt.Dit is echt een kans om voor het eerst te zien wat hem maakt tot wie hij is en waarom hij zo werkt."Aanbevolen artikelen